Vi sælger også engros

Har du en vinhandel, en vinbar eller en restaurant, og kunne du tænke dig at udvide dit sortiment med bæredygtige vine af høj kvalitet til priser, du kan få fordel af, så kontakt os endelig for en dialog.

Her er et par af grundene til, at vi er værd at tage en snak med:

  • Vi har et velassorteret udvalg af vine fra Frankrig, Italien, Spanien og Tyskland. De fleste kan du finde her på hjemmesiden, mens enkelte er reserveret til engros.
  • Vi importerer direkte fra mindre producenter. Det er din garanti for interessante vine, du ikke finder andre steder i Danmark. Så hvis du vil skille dig lidt ud i dit lokalområde, kan du hos os få vine, man ikke finder på ethvert gadehjørne.
  • Vi er fokuseret omkring bæredygtighed og miljø. Vi fører næsten udelukkende vine, der er bæredygtigt, økologisk eller biodynamisk produceret. De er af den grund hverken funky eller foxy. De smager bare skønt og som man vil forvente fra de forskellige områder.
  • Vi er yderst rimelige med vores priser. Vi har selv vinbar og vinhandel, så vi kender vilkårene og prissætter vores engrosudvalg, så det vil give mening for dig at føre vores vine.

 

Lyder det interessant? Så kontakt os på telefon 21769000 eller vinhandel@vinos2300.dk

Vinøse hilsner

Otto

top
Lagt i kurv:
Hov, det her kom ikke med i kurven:
varen er skrevet på listen over dine favoritter!